Etlia Data Engineering on toteuttanut henkilöstöannin yhtiön työntekijöille

Etlia Data Engineering on toteuttanut henkilöstöannin yhtiön työntekijöille

Etlia Oy

Lehdistötiedote

28.4.2023 – 09:00

Etlia Data Engineering on tänään saanut päätökseen ensimmäisen henkilöstöantinsa. Koko henkilöstö osallistui osakeantiin täysillä merkintäoikeuksilla ja nyt kaikki Etlia Oy:n työntekijät ovat yhtiön osakkeenomistajia.

”Henkilöstöantimme onnistui täydellisesti! Olen innoissani nähdessäni tällaista sitoutumista ja kiinnostusta yhtiötä ja osakeantiamme kohtaan. Olen ylpeä siitä, että nyt kaikki työntekijämme ovat myös Etlian osakkeenomistajia. Tarkoituksenamme on järjestää henkilöstöanteja myös tulevina vuosina vastikään käynnistämämme partner-ohjelman rinnalla.” sanoo toimitusjohtaja Juuso Maijala.

”On hienoa nähdä Etlialaisten valtava innostus ja sitoutuminen yrityksen kasvutarinaan. TVL66a§ mahdollistama henkilöstöanti tarjoaa erinomaisen keinon saada henkilöstö mukaan  ja voin suositella sitä kaikille yrityksille, jotka haluavat vauhdittaa kasvuaan osakepohjaisen kannustinohjelman avulla.” toteaa hallituksen jäsen Mikko Koljonen.

Lisätiedot:

Juuso Maijala, toimitusjohtaja

juuso.maijala@etlia.fi

+358 50 532 0157

Mikko Koljonen, hallituksen jäsen

mikko.koljonen@etlia.fi

+358 50 36 28 218

Etlia Oy lyhyesti:

Etlia on data-insinööritoimisto. ​

Autamme asiakkaitamme luomaan liiketoiminta-arvoa datasta hyödyntäen merkittävimpiä liiketoiminta-alustoja ja ulkoisia tietolähteitä. ​Tarjoamme huippuosaajille parhaan alustan ja yhteistön ammatilliseen kehittymiseen​. Yhtiömme on perustettu vuonna 2013. Toimistomme on Keilaniemessä Espoossa. ​

Miten yhdistät onnistuneesti SAP-datan osaksi data-alustaa

.