Jakaminen on välittämistä – ja kumpikin on tärkeää

Jakaminen on välittämistä – ja kumpikin on tärkeää

Datan käsittelyn työvälineet kehittyvät jatkuvasti. Siksi vankat teknisten projektien hallintataidot ovat alalla tarpeen. Nykyään tietotekniikkaprojekteissa tarvitaan laajaa, ajan tasalla olevaa tieto- ja taitopohjaa, johon kuuluu sekä teknisiä että pehmeitä taitoja.

Olemme huomanneet, että osaamisen jakaminen edistää tehokkaasti henkilöstömme kehittymistä ja asiakkaittemme menestymistä. Tässä blogissa kerromme Etlian käytännöstä tiedon ja kokemusten jakamisessa.

Tehokkaat tiedon jakamisen käytännöt

Jaamme tietämystämme kahden viikon välein. Aiheet valitaan yhdessä, ja aina on tilaa keskustelulle ja väittelylle. Viime aikoina olemme jakaneet kokemuksiamme OpenAI:sta, tietojen poiminnasta SAP:ista sekä Data Fabricin ominaisuuksista. Aiomme myös demota Databricksin dataputkea dbt Cloudilla ja tutustumme syksyn 2023 sessioissa uusimpiin ja kiinnostavimpiin Data Catalog -tarjouksiin, vain muutamia mainitaksemme.

Lisäksi pidämme silmällä tulevia verkkokursseja, toimittajien tapaamisia, keynote-esityksiä ja tapahtumia. Jos niissä on meitä kiinnostavia aiheita, joku Etlian väestä osallistuu ja jakaa tulokset ja kokemuksensa yhteisissä tiedonjakopalavereissamme.

Kokemusten jakaminen tuo lisäarvoa etlialaisille

Tärkeää ei ole vain dataputken kehittäminen ja tekninen osaaminen. Jaamme myös kokemuksia ja käytäntöjä menetelmistä ja ketteristä työskentelytavoista. Viime aikoina olemme jakaneet ajatuksiamme DevOps-johtamisesta, ja joulukuussa 2023 pidämme esityksen ja avoimen keskustelun kokemuksistamme testiautomaation parhaista käytännöistä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tiedon jakaminen on tärkeä osa yritystämme. Järjestelmällinen tiedon jakaminen tukee Career Radar -ohjelmaamme, jossa keskitytään jokaisen etlialaisen yksilölliseen urakehitykseen.

Lue lisää Career Radar -ohjelmasta.

Tekoäly datainsinöörin apuna – käytännön kokemuksia

.