Kokenut ja asiantunteva tiimi apunasi

Asiantuntijat

About
Vahvaa osaamista vuosien kokemuksella
Asiantuntijoitamme yhdistää kattava liiketoiminnan ymmärrys sekä vahva analytiikan osaaminen. Näillä eväillä kehitämme innovatiiviset ratkaisut monenlaisiin liiketoiminnan tarpeisiin.

15v

Konsultillamme on keskimääräisesti 15 vuotta projektikokemusta paikallisesti ja kansainvälisesti.

100%

Palvelumme toteutetaan aina sertifioitujen asiantuntijoiden toimesta, myynnistä aina projektien loppuun asti.

Tapaa asiantuntijat

Juuso Maijalan kuva
Juuso Maijala
Toimitusjohtaja ja johtava konsultti
Juuso on kokenut Business Intelligence- ja analytiikka­konsultti, jolla on yli 17 vuotta kokemusta SAP BI:n ja analytiikan parissa.
Janne Dalinin kuva
Janne Dalin
Senior BI/DW Architect
Jannella on yli 15 vuotta kokemusta IT:n, analytiikan ja BI:n hallinnan alueilta. Janne on myös kokenut arkkitehtuurisuunnittelija ja tietovarastoinnin asiantuntija.
Raaju Srinivasa Raghavanin kuva
Raaju Srinivasa Raghavan
Senior Cloud Consultant/Data Engineer
Raajulla on 10 vuoden kokemus seuraavista: BI tools, enterprise Data Warehouse, Cloud enabling ja Cloud migration Azure data platformilla ja Snowflakella
Angelos Kokkidis Chatzigiannakis
Senior SAP BI consultant
Angeloksella on yli 15 vuoden kokemus analytiikasta ja vankka tieto ABAP:stä, HANA:sta, integroidusta suunnittelusta, BPS:stä ja Pythonista.
Turkka Eterman kuva
Turkka Eterma
Senior BI Project Manager​
Turkka on kokenut Business Intelligence projektipäällikkö, jolla on yli 12 vuotta kokemusta dataprojekteista useilta toimialoilta.
Asko Ovaska
Senior Data Architect & Engineer
Askolla on yli 14 vuoden kokemus monipuolisesta tietovarastoinnista ja analytiikkaprojekteista, mukaanlukien datan virtualisointi.
Shubham Keshrin kuva
Shubham Keshri
Principal Data Engineer
Shubhamilla on yli seitsemän vuoden kokemus pilvidataliiketoiminnasta, ja hän on rakentanut data-alustoja ja -varastointipalveluita useille yrityksille. Shubham on Azure -alustan asiantuntija, mutta hänellä on kokemusta myös AWS:stä, dataintegraatioista ja visualisointiratkaisuista.
Sami Laition kuva
Sami Laitio
Senior Consultant
Samilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus tietovarastoinnin tehtävistä. Samilla on vankka asiantuntemus Informaticasta ja hän on tehnyt myös Informatica-ympäristöjen päivityksiä ja asennuksia. Hän tuntee myös muut ETL-työkalut.
Jaakko Voutilaisen kuva
Jaakko Voutilainen
Data Engineer
Jaakko on tietotekniikan konsultti, jolla on yli 8 vuoden laaja kokemus tietojenkäsittelyn ja ohjelmistotuotannon tehtävistä.
Anders Nordquistin kuva
Anders Nordquist
Data Engineer and Project Manager
Andersilla on yli 15 vuoden kokemus tietovarasto- ja ETL-projekteista sekä suunnittelijana että toteuttajana eri toimialoilla.
Joonas Taussin kuva
Joonas Taussi
Senior Consultant
Joonas hallitsee useita eri ETL-työkaluja, ohjelmointikieliä ja lisäksi hänellä on kokemusta MDM:stä ja koneoppimisesta.
Tuomas Rantanen
Senior Data Engineer and Data Architect
Tuomaksella on laaja kokemus IT:stä sekä tietovarastointi- ja analytiikkaprojekteista yli 20 vuoden ajalta useilta eri toimialoilta. Hän on Azure-alustan asiantuntija ja hänellä on myös kokemusta Snowflake- ja Matillion-ympäristöistä.
Esra Aliu
Senior Data Analyst
Esra on kokenut data-analyytikko, joka tuottaa BI:n avulla havainnollisia tietovisualisointeja ja analyyseja eri toimialoille.
Mikko Koljonen
CGO, Senior Advisor
Mikko on kansainvälisen liiketoiminnan muutosprojektien ja operatiivisen johtamisen ammattilainen yli 20 vuoden ja yli 250 toimitetun projektin kokemuksella.
Roosa Luukkonen
People & Office Coordinator
Roosa on monipuolinen HR-ammattilainen. Hän on innokas kehittämään työympäristöä, jossa ihmiset viihtyvät ja tekevät parhaansa. Roosa vastaa myös työnantajamielikuvamme rakentamisesta sekä sosiaalisen median markkinoinnista.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla, miten voisimme auttaa sinun yritystäsi? Ota yhteyttä!

Juuso Maijala, Analytiikan asiantuntija

.