Microsoft Fabric – Mitä, miksi ja miten?

Varaa maksuton kartoitus!

About

Microsoft Fabric tarjoaa tehokkaat työkalut yrityksesi datan hallintaan ja analysointiin, jotta voit tehdä nopeampia ja parempia päätöksiä. Fabricin avulla voit optimoida liiketoimintaprosessejasi, lisätä tehokkuutta ja saavuttaa merkittävää kilpailuetua. Hyödynnä senioritason asiantuntijoiden kokemus ja saat:

Ilmaisen 30 minuutin esittelyn

Varaa aika nyt, niin esittelemme Fabricin sekä Power BI:n mahdollisuudet yrityksellesi. Lisäksi saat ehdotuksen 1–2 tunnin ilmaisesta workshopista, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet ja potentiaalin Fabricin hyödyntämiseksi.

Käytännöllisiä ideoita ja insightia

Tarjoamme vähintään yhden konkreettisen ajatuksen siitä, miten voit hyödyntää Microsoft Fabricia ja Power BI:tä yrityksessäsi.

Ymmärryksen Fabricin lisäarvosta

Näet selkeästi ja käytännönläheisesti, miten Fabric voi tuoda lisäarvoa yrityksellesi.

Miksi valita juuri meidät Fabric-kumppaniksesi?

Etlian sertifioiduilla asiantuntijoilla on senioritason osaamista ja laaja kokemus erilaisista pilvipalveluista, erityisesti Microsoft-ympäristöstä.

Asiantuntijamme ovat edelläkävijöitä Fabricin hyödyntämisessä Suomen markkinoilla ja sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme käytännön toteutuksissa. Tuomme aitoa lisäarvoa tarjoamalla syvällisiä näkemyksiä ja oivalluksia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Haluatko keskustella Microsoft Fabricista tai muista dataan ja analytiikkaan liittyvistä ratkaisuista?

.