Mikko Koljonen Etlian hallitukseen

Mikko Koljonen Etlian hallitukseen

Voimakkaassa kasvussa oleva BI- & analytiikkayhtiö Etlia Oy on kutsunut hallitukseensa KTM, HHJ Mikko Koljosen.

Mikko on Nextmile Oy:n perustajaosakas ja operatiivinen johtaja. Mikko on ollut mukana sadoissa transformaatioprojekteissa ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja muutoksen johtamisesta niin suurista kansainvälisissä organisaatioissa kuin kasvuyrityksissä.

“Olen innoissani päästessäni tukemaan Etlian kasvutarinaa. Viimeisen kolmen vuoden aikana Etlia on jo tehnyt kovan kasvuloikan ja Etlian tiimillä on erittäin kunnianhimoiset tavoitteet tuleville vuosille. Tämä on todella kiehtova haaste ja koen, että minulla on siihen paljon annettavaa!” sanoo Mikko Koljonen.

“Mikko on työskennellyt pitkään analytiikan parissa sekä asiakas- että toimittajaorganisaatioissa. Hänen laaja toimialaosaamisensa tuo hallitukseemme juuri sitä vahvistusta, jota olemme hakeneet mahdollistaaksemme tavoittelemamme kannattavan ja ripeän kasvun. Toivotamme Mikon lämpimästi tervetulleeksi.” toteaa Juuso Maijala, Toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

Lisätiedot:

Juuso Maijala, founder & CEO
juuso.maijala@etlia.fi
+358 50 532 0157

Mikko Koljonen
mikko.koljonen@outlook.com
+358 50 36 28 218

Etlia on suomalainen vuonna 2013 perustettu BI ja analytiikka-alan konsulttitalo. Joukossamme on kohta kymmenen alan huippuosaajaa ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin miljoona Euroa. Missiomme on luoda asiakkaillemme liiketoiminta-arvoa datasta. Tarjoamme työntekijöillemme parhaan mahdollisen ympäristön ja yhteisön, jossa kehittää itseään ja osaamistaan.

Etlian tarina

.