Microsoft Fabric käyttöön 6 minuutissa

Microsoft Fabric käyttöön 6 minuutissa

Analytiikan tehokas hyödyntäminen on nykyliiketoiminnassa välttämätöntä, mutta alkuun pääseminen voi tuntua hankalalta. Microsoft Fabric on analytiikka- ja data-alustaratkaisu, joka yhdistää useita Microsoftin data- ja analytiikkatyökaluja yhdeksi kokonaisuudeksi, tehden datan käsittelystä ja hyödyntämisestä tehokkaampaa. Sen Direct Lake -ominaisuus mahdollistaa datan nopean päivityksen ja käsittelyn, mikä auttaa raportoinnin kehittäjiä ja nopeuttaa liiketoiminnan päätöksentekoa. Videolta opit, miten Microsoft Fabric otetaan käyttöön käden käänteessä ja kuinka luoda Direct Lake -raportti vaivattomasti.

Miksi rakentaa Direct Lake?

Delta Laken Parquet-tiedostot mahdollistavat saumattoman integraation Direct Lake tietomallin kanssa, mikä poistaa tarpeen tietojen erilliselle siirrolle Power BI:hin. Lisäksi Direct Lake on optimoitu skaalautuvaksi ja se pystyy käsittelemään tehokkaasti suuria määriä tietoja. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan suurien raportointikokonaisuuksien hallintaan Lakehouse -ympäristössä.

Opi hyödyntämään Microsoft Fabricin tarjoamia mahdollisuuksia liiketoiminnassasi ja aloita analytiikan tehokas käyttö tänään. Varaa ilmainen puolen tunnin kartoitus asiantuntijoidemme kanssa!

.